Elke koffiemelange zijn eigen complexe smaak

"There are not more than five cardinal tastes (sour, acrid, salt, sweet, bitter), yet combinations of them yield more flavors than can ever be tasted."

Sun Tzu, The Art Of War, China, 770 B.C.

“Er zijn echter maar enkele smaakcombinaties die er écht toe doen! Dat geldt ook voor de smaakcombinaties van koffie. Vanuit onze overweldigende passie voor koffie zoeken wij voortdurend naar de beste kwaliteit koffie én de beste combinaties van smaken. Het doel: onze klanten de ervaring van echte Italiaanse espresso geven, waar ter wereld zij ook zijn. En dus ook in Nederland.”

Alessandro Hausbrandt
Oprichter en directeur van Antica Tostatura Triestina

Melanges van Antica Tostatura Triestina Nederland

Antica Tostatura Triestina Nederland importeert verschillende van de beste op hout gebrande koffiemelanges ter wereld. Die van Antica Tostatura Triestina.
Elke melange heeft een unieke smaak en bevat uitsluitend op beukenhout gebrande koffie.

Melanges

Kwaliteit staat bij al onze melanges voorop. Dat is immers wat u proeft als u de koffie van Antica Tostatura Triestina drinkt. We willen u de beste smaaksensatie geven. Behoud van milieu vinden wij ook belangrijk. Daarom doen we niet zomaar zaken met koffieplantages en hebben veel van onze koffieproducten de Fairtrade-kwalificatie . Zo worden plantageboeren eerlijk voor hun werk beloond en kunnen zij investeren in een duurzame manier van werken.
Voor u en uw gasten zijn wij altijd op zoek naar de optimale mix van kwaliteit en duurzaamheid. We maken zoveel mogelijk gebruik van Fairtrade-producten, zolang deze de kwaliteit hebben die Antica Tostatura Triestina belooft.

Waar komt onze koffie vandaan?

Onze koffiebonen komen uit belangrijke koffieproducerende landen in opkomst. Zoals Ethiopië, Brazilië, Colombia, Guatemala, Honduras, Mexico, Santo Domingo, Kenia en India.

Fairtrade & biologisch

Wilt u een 100% Fairtrade- en biologisch product? Kies dan voor ons 100% Arabica-mengsel. Dit is 100% biologisch NOP-CEE gecertificeerd.

Kwaliteit kent geen grenzen

Het is de missie van Antica Tostatura Triestina Nederland om ook de Nederlandse koffieconsumenten de beste kwaliteit van koffie te laten ervaren.
En dat proeft u, in elk kopje.